PlezierbootjeOver ons

Wie zijn wij.

Wij zijn 2 jonge ondernemers die hun dromen verwezenlijken. Onze visie is hierbij plezier hebben op het water. Wij willen ons gevoel graag delen met onze klanten.

Wij verhuren sloepjes en bieden onze klanten graag ook andere opties aan zoals een lekker flesje champagne en misschien wel een heerlijk lunch of diner. Graag willen wij iedereen een leuke dag bezorgen en mocht u speciale wensen hebben denken wij graag met u mee om deze speciale dag nog specialer te maken.

Onze omgeving.

Onze sloepen kunt u komen bewonderen op camping Rhederlaagsemeren, Gelegen in het mooie dorpje Lathum. Dit ligt in de gemeente Zevenaar (Gelderland).
In het mooie Gelderland zijn veel leuke kleine dorpjes en mooie kleine stadjes zoals Zutphen en Doesburg. Hier kunt u gemakkelijk heen varen met 1 van onze sloepen. U kunt dan rustig de dorpjes en steden verkennen. Door het vele aanbod aan mooie en kleine restaurantjes kunt u er heerlijk borrelen en dineren. Perfect voor een leuke dagje uit. Ook het Prachtige Arnhem kunt u gemakkelijk bereiken. Deze stad heeft veel bezienswaardigheden en heeft ook erg veel mooie plekken die u zeker wilt zien. Arnhem heeft ook een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van is te zien en is dus ook zeker een aanrader.