Plezierbootje

boot huren in Rheden?

Gentle 500, 9,9 pk

De sloep die we verhuren, is de ‘’Gentle 500”. Deze prachtige nieuwe boot huren is geschikt voor maximaal 6 personen (of maximaal 390 kg) en is voorzien van een zuinige Suzuki 9,9 PK buitenboordmotor met zeer lage Co2 uitstoot.

De “Gentle 500” is 5 meter lang, 2,40 meter breed en heeft een diepgang van 40 centimeter. De boot huren is voorzien van een luxe kussen-set en cabriokap. De bank voor in de boot kan ook als zonnedek gebruikt worden. De zithoogte zorgt voor veel comfort en veiligheid voor de kinderen.

Deze boot huren is zeer geschikt om met familie (en kleine kinderen) of vrienden een heerlijke tijd door te brengen op het water. Er is geen vaarbewijs vereist voor deze boot huren, het is echt een boot huren om heerlijk te ontspannen op het water. Als u lekker wilt zwemmen kunt u de motor afzetten een duik nemen en via de trap weer het bootje in klimmen.

Prijzen ‘’Gentle 500” zijn inclusief een volle tank brandstof.

Minimale leeftijd  is 18 jaar om de boot te mogen besturen.

Op de boot huren varen is toegestaan mits u onze gestelde vaarroutes volgt, aangezien de veiligheid en verzekeringsvoorwaarden. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u dit bij ons aangeven en zorgen wij dat u een extra benzinetank in uw boot huren heeft zodat u nooit zonder benzine komt te staan. Mocht u de extra benzine gebruiken dan rekenen wij € 25,-
Mocht u niet alle benzine gebruiken dan worden er minder kosten in rekening gebracht.

Legitimatie verplicht (geldig identiteitsbewijs)

Borg € 250,- (eigen risico bij schade is max € 250,- per schade geval ) U kunt ervoor kiezen om een machtigingsformulier te tekenen. Dit betekend dat u nog maar € 125,- borg hoeft te betalen. Indien u schade maakt mogen wij nog een bedrag van max € 125,-(per schade geval)  afschrijven van uw rekening. Indien u dit niet wilt moet u alsnog de volledige € 250,- borg betalen voor uw vertrek.

Advies: Lees de Algemene Voorwaarden en het overzicht met ‘Veelgestelde vragen’ (onder het menu Contact) zorgvuldig door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maximaal aantal personen: 6 personen

Wie zijn wij.

Wij zijn 2 jonge ondernemers die hun dromen verwezenlijken. Onze visie is hierbij plezier hebben op het water. Wij willen ons gevoel graag delen met onze klanten.

Wij verhuren boot huren en bieden onze klanten graag ook andere opties aan zoals een lekker flesje champagne en misschien wel een heerlijk lunch of diner. Graag willen wij iedereen een leuke dag bezorgen en mocht u speciale wensen hebben denken wij graag met u mee om deze speciale dag nog specialer te maken.

Onze omgeving.

Onze sloepen kunt u komen bewonderen op camping Rhederlaagsemeren, Gelegen in het mooie dorpje Rheden. Dit ligt in de gemeenteRheden (Rheden).
In het mooie Rheden zijn veel leuke kleine dorpjes en mooie kleine stadjes zoals Rheden en Rheden. Hier kunt u gemakkelijk heen varen met 1 van onze boot huren. U kunt dan rustig de dorpjes en steden verkennen. Door het vele aanbod aan mooie en kleine restaurantjes kunt u er heerlijk borrelen en dineren. Perfect voor een leuke dagje uit. Ook het Prachtige Rheden kunt u gemakkelijk bereiken. Deze stad heeft veel bezienswaardigheden en heeft ook erg veel mooie plekken die u zeker wilt zien. Rheden heeft ook een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van is te zien en is dus ook zeker een aanrader.